1914 Boerderij Sunny Home, Voorweg 173

Het ontwerp voor deze boerderij is van architect S. Dirkzwager voor landbouwer K. Visser. Sunny Home dateert uit 1914. Het is een langhuisboerderij, maar wel een bijzondere omdat het woonhuis en de schuur even hoog zijn. De kap vormt dus één doorlopend geheel. Bij de andere langhuisboerderijen is de schuur lager dan het woonhuis.

In de gevels zijn groen geglazuurde bakstenen als siermotieven verwerkt. Waar deze ophouden, begint het schuurgedeelte. Zo is een subtiel onderscheid gemaakt tussen het wonen en het bedrijf. De voorgevel heeft fraai gesneden windveren langs de daklijst. Oorspronkelijk stond de naam Sunny Home bovenin de gevel vermeld.
Rechts staat een vrijstaande stenen schuur, en achter de gebouwen staan twee hooibergen. Sinds 2003 is dit gemeentelijke monument in gebruik als restaurant.

Na de bouw van de boerderij in 1914 heeft de boerderij de naam „Vaders Wens” gekregen. Deze naam heeft de boerderij behouden tot de overgang van de boerderij van vader op zoon, ook Krijn Visser geheten. Na zijn huwelijk in 1934 met Anna Wilhelmina Diepgrond werd de boerderij omgedoopt in „Annie’s Hoeve”. Eerst in de jaren 50 werd de boerderij opnieuw omgedoopt, nu met de naam “Sunny Home”.